Concert pascal
MOPAN Suceava

Brad Pitt şi Angelina Jolie au ajuns la o înţelegere privind divorţul, potrivit contactmusic.com. Cei doi actori americani şi-au anunţat despărţirea în septembrie 2016, iar acum, după o lungă bătălie judiciară, se pare că au ajuns la o înţelegere privind divorţul şi custodia celor şase copii ai lor – Madoxx, 16, Pax, 14, Zahara, 13, Shiloh, 11, şi gemenii Vivienne şi Knox, în vârstă de nouă ani.

O sursă a declarat pentru ziarul The Sun: „Au ajuns la o înţelegere în ceea ce priveşte divorţul. Documentele sunt finalizate de ambele echipe de avocaţi, dar vor fi depuse în instanţă în câteva săptămâni. Este o mare schimbare faţă de momentul în care s-a încheiat căsătoria, mai ales privind acuzaţiile aduse de Angelina la adresa lui Brad, dar acum se înţeleg destul de bine. Amândoi au decis că este crucial pentru copii să aibă o relaţie bazată pe respect. Cel mai important, s-au decis să împartă custodia; Brad şi Angelina se vor consulta în ceea ce priveşte programul de muncă şi călătorii. Au existat zvonuri potrivit cărora divorţul s-ar fi anulat, dar nu este cazul.”

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei „Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith”, 2005. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală, astfel că Brad Pitt a divorţat de actriţa Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Angelina Jolie a mai fost căsătorită cu actorii Jonny Lee Miller, între anii 1996 – 1999, şi cu Billy Bob Thornton, între 2000 şi 2003, şi a avut relaţii şi cu alţi bărbaţi celebri, precum Timothy Hutton, dar şi cu modelul şi actriţa Jenny Shimizu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava