Concert pascal
MOPAN Suceava

Federatia Romana de Tenis a nominalizat cele mai bune jucatoare de tenis din Romania, din acest moment, pentru echipa de FED Cup care va juca la Bucuresti cu Belgia, in zilele de 11 si 12 februarie 2017, meci din primul tur al Grupei Mondiale II.

Astfel, Ilie NASTASE, capitanul-nejucator al echipei Romaniei, le-a convocat pe Simona HALEP (4 WTA), Irina-Camelia BEGU (28 WTA), Monica NICULESCU (35 WTA) si Sorana CIRSTEA (59 WTA). De asemenea a fost convocata, ca rezerva, si Patricia-Maria TIG (104 WTA).

Imediat dupa ce a anuntat echipa, Ilie Nastase a declarat pentru site-ul oficial al FRT: ”Ma bucur ca am putut convoca cea mai buna echipa pentru acest meci important cu Belgia din Cupa Federatiei. Fetele noastre sunt foarte valoroase, avem jucatoare de elita, si sunt convins ca suporterii romani, pe care ii astept sa fie in numar cat mai mare in Sala Polivalenta din Bucuresti, vor avea parte de tenis de inalta clasa. Romania merita sa joace din nou in prima Grupa Mondiala a Cupei Federatiei si stiu ca si fetele isi doresc acest lucru”.

Pentru meciul ROMANIA – BELGIA, din primul tur al Grupei Mondiale II a FED Cup by BNP Paribas, mai pot fi cumparate bilete de pe site-ul www.bilete.ro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava