MOPAN Suceava

Selecționata României s-a calificat la turneul final al Campionatului European de volei masculin Under-19 din 2017, după ce a câștigat Grupa E din faza a doua a preliminariilor, găzduită de Sala Olimpia din Ploiești.
România a învins Portugalia cu scorul de 3-0 (25-17, 25-19, 25-19) în ultimul meci al turneului de la Ploiești, după doar 71 de minute. De remarcat că Portugalia nu a condus niciun moment în acest meci.
Cei mai buni jucători ai echipei noastre au fost Radu Pop, cu 14 puncte, Ovidiu Costin Darlaczi, 12 puncte, Vlad Cristian Curuia-Pop și Bela Florian Bartha, ambii câte 9 puncte. De la lusitani s-a remarcat Andrei Marques, cu 13 puncte.
La turneul de la Ploieşti, România a învins Belgia cu 3-2, Islanda cu 3-0 şi Portugalia cu 3-0.
În clasamentul final, România a ocupat primul loc, cu 8 puncte, urmată de Belgia, 7 puncte, Portugalia, 3 puncte, Islanda, 0 puncte.
Turneul final va avea loc în Ungaria și Slovacia, între 22 și 30 aprilie, cu participarea echipelor care câștigă cele opt grupe preliminare din faza a doua, precum și cele mai bune două formații de pe locul al doilea.
Din lotul formaţiei României au făcut parte şi doi voleibalişti din judeţul Suceava, Alexandru Raţă şi David Miron. Alexandru Raţă este liderul echipei de cadeţi de la Liceul cu Program Sportiv Suceava, pregătită de antrenorul Tudor Orăşanu, tehnician cu care Raţă este coleg de echipă la seniorii de la Clubul Sportiv Municipal Suceava, iar David Miron joacă pentru Clubul Sportiv Şcolar „Nicu Gane” din Fălticeni, unde este antrenat de Marius Stan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava