Concert pascal
MOPAN Suceava

Începând din această săptămână sportivii de la CSM Suceava își pot relua activitatea în sala de atletism a complexului ”Areni”. Încă din urmă cu câteva zile spațiul de bază al pregătirii sportivilor a fost dezinfectat și primenit pentru a putea fi folosit din nou după perioada de pauză din cauza pandemiei de Covid-19.
”Ne-am străduit să ne pregătim cât mai bine pentru a pune una din principalele baze sportive ale noastre, din nou, la dispoziția sportivilor. Liniștea nefirească din perioada de pauză cauzată de pandemie sper să fie uitată și să auzim din nou zumzetul datorat sporivilor de performanță și al celor care vor să ajungă în top.
Am dezinfectat toată sala de atletism din complexul nostru și vrem să fie totul ca înainte. Verificăm temperatura antrenorilor și a sportivilor care vin la sală și ne dorim să fie totul bine pentru că este esențial ca ei să-și revină la forma de competiție pentru binele clubului nostru.
În mod sigur va mai dura pentru a ajunge la momentele de vârf al formei sportive din acest an, dar revenirea la antrenamentele de odinioară este un lucru bun” a spus la începutul acestei săptămâni directorul CSM Suceava, Vasilică Băițan.
Și pista de atletism din complexul CSM Suceava a revenit în atenție începând cu ultimele zile. Se lucrează la un orar de folosire pentru diferențierea sportivilor de performanță, de cei amatori.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava