Concert pascal
MOPAN Suceava

Liderele Organizaţiei de Femei a PDL au fost prezente sâmbătă la lansarea candidaturii deputatului PDL de Suceava, Sanda Maria Ardeleanu, pentru un nou mandat de deputat. Evenimentul a avut loc în sala mică a Casei de Cultură din Suceava, acolo unde femeile din PDL şi-au prezentat o parte din candidatele din zona Moldovei la alegerile parlamentare din data de 9 decembrie 2012. Preşedinta OFPDL, Cristina Trăilă, a fost cea care a prezentat-o pe Sanda Maria Ardeleanu, despre care a spus că îşi doreşte să fie în continuare reprezentantul sucevenilor în Parlamentul României.

În ceea ce o priveşte pe Sanda Maria Ardeleanu, acesta a ţinut să le mulţumescă reprezentantelor din conducerea centrală a ODPDL care au fost prezente sâmbătă la Suceava, respectiv Cristinei Trăilă, Sulfinei Barbu şi Adreei Paul, dar şi vicepreşedintelui Partidului Popular European, Anca Boagiu. „Sunt extrem de bucuroasă că la Suceava, în Cetatea de Scaun a lui Ştefan cel Mare, se face lansarea şi prezentarea candidatelor PDL. Vreau să mulţumesc din suflet conducerii Organizaţiei de Femei a PDL pentru această alegere extrem de inspirată. Cetatea lui Ştefan este plină de simboluri. Dacă suntem aici, Ştefan nu ne va lăsa şi vom învinge, pentru că Ştefan cel Mare a învins peste timp şi peste secole”, a declarat Sanda Maria Ardeleanu, care a subliniat că la alegerile parlamentare de anul acesta, femeile democrat liberale au mai multe candidate decât la alegerile din 2008.

Sanda Maria Ardeleanu, care candidează din partea Alianţei România Dreaptă pentru un nou mandat în Colegiul nr. 1 Suceava, a spus electoratul sucevan trebuie să aibă încredere în candidaţii PDL, formaţiune politică ce a reuşit să salveze România în perioada de criză economică. „Suntem cei care au salvat ţara prin măsurile luate, chiar dacă ele au fost insuficient de bine explicate şi comunicate. Dar trebuie să continuăm pentru că vedeţi şi dumneavoastră ce s-a întâmplat în ultimele luni cu România. Un lucru fără precedent, derapaje democratice, contestarea prezenţei noastre în Europa, manifestări cu totul ciudate în rândul politicienilor noştri care nu au viziune şi strategie şi care au doar câteva lozinci pe care le bat şi le tot bat, dar şi o guvernare care din păcate dezamăgeşte pe fiecare român”, a spus Ardeleanu. Ea a adăugat că după câştigarea alegerilor locale de către PSD, judeţul Suceava a devenit „un loc sadovenian în care nu se mai întâmplă nimic”. Deputatul PDL susţine că în aceste ultime luni instituţiile culturale sucevene au început să se destructureze, investiţiile pentru sănătate s-au oprit, iar centura de ocolire a Sucevei a devenit un loc în care „hoţii de fier se plimbă nestingherit”. „Suntem într-o situaţie pe care nu o putem accepta şi sunt convins că alături de noi vor fi toţi sucevenii, pentru că trebuie să mergem înainte cu proiectele începute pe vremea lui Gheorghe Flutur”, a arătat Sanda Maria Ardeleanu. Parlamentarul sucevean a mai precizat că nu îşi doreşte să vorbească mult depre persoana ei, dar a ţinut să le transmită sucevenilor că este „un om implicat, devodat, corect şi cinstit”, iar activitatea ei de deputat a fost publicată într-o carte, institulată „Cuvântul – dinspre şi pentru oameni…”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava