Concert pascal
MOPAN Suceava

Sarah Jessica Parker și-a extins colecția, SJP Collection, pentru a include pantofi pentru mirese, potrivit contactmusic.com. Starul din filmul ´Sex and the City´ a mărit colecția pentru a cuprinde o linie de pantofi cu toc astfel încât femeile să poată să canalizeze stilul fără cusur al actriței în ziua specială a nunții. Vedeta a dezvăluit noua apariție din cadrul colecției – care deja include pantofi, genți și haine – în numărul recent al revistei Martha Stewart Weddings.

Linia prezintă modele atrăgătoare cu ornamente în vârf și include o pereche de pantofi albastru regal, care amintește de creația emblematică Manolo Blahnik purtată de personajul Carrie Bradshaw la nunta cu Mr. Big, în primul film al adaptării cinematografice după serialul HBO. Sarah, în vârstă de 50 de ani – care are trei copii: James, de 12 ani, și gemenii Marion și Tabitha, de 5 ani, cu soțul ei, Matthew Broderick – a împărtășit sfaturile ei cele mai importante pentru un look perfect de mireasă, mai scrie sursa citată. Ea a declarat revistei: ˝Dacă m-aș căsători astăzi, cel mai probabil aș purta culoarea crem, doar pentru a trăi experiența de mireasă. ˝

˝Aș vrea ca rochia mea să aibă acea senzație Oscar de la Renta, cu buzunare mai jos de talie, un corset care să vină ca turnat, o fustă amplă, din tafta sau satin Duchesse. Mă atrage o astfel de siluetă deoarece este de modă veche, dar arată foarte modern.˝ ˝La o nuntă, oamenii depun eforturi pentru un sentiment cât mai formal, dar multe dintre reguli pot fi încălcate în zilele noastre. ´Formal´ poate însemna și un buchet de garoafe, simplu și frumos.˝ Pantofii pentru mirese creați de Jessica sunt puși în vânzare pe Nordstrom.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava