Concert pascal
MOPAN Suceava

Actriţa Sarah Jessica Parker a spus, într-un interviu recent că secretul unei căsătorii fericite, după mulţi ani, este „dinamismul”.

Actriţa în vârstă de 52 de ani, care este căsătorită cu actorul Matthew Broderick, în vârstă de 55 de ani, de mai bine de două decenii, a spus, într-un interviu pentru revista People, potrivit contactmusic.com: „Cred că mariajul trebuie să conţină foarte mult dinamism. Dacă eşti norocos, e minunat.”

Sarah şi Matthew s-au căsătorit în faţa a 100 de invitaţi, cei mai apropiaţi prieteni, în mai 1997, iar de atunci au devenit părinţii a trei copii – gemenele Tabitha şi Loretta, în vârstă de opt ani, şi James Wilkie, în vârstă de 15 ani.

Deşi nu s-a gândit niciodată la mariaj, vedeta a realizat că Matthew este alesul în momentul în care şi-a dat seama că îşi doreşte ca acesta să o ceară în căsătorie. „Nu mă gândisem niciodată la o rochie de mireasă. Niciodată. Nu visasem nimic în legătură cu asta. La un moment dat, îmi aduc aminte că mi-am spus: ‘Doamne, sper din toată inima să mă ceară de nevastă’. Nu ştiu când sau de ce. Era la începutul relaţiei noastre.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava