Simply Red – trupă a cărei lider este Mick Hucknall – va lansa primul album de studio după 8 ani în luna iunie, potrivit contactmusic.com. Grupul a anunțat un nou disc, ´Big Love´, ce va coincide cu turneul lor mondial care celebrează a 30-a aniversare a lor și pe care l-au anunțat toamna trecută.

Solistul Mick Hucknall a dezvăluit că albumul – care va fi primul ce va conține cântece originale după ´Life´ din anul 1995 – a apărut după ce a început să se întrebe cum va suna trupa în turneu. După ce i-a apărut în minte un concept pentru sunet live Simply Red, el a fost inspirat apoi să înceapă să scrie și nu s-a mai putut opri din compus melodii. Interpretul piesei ´Holding Back the Years´ a spus: ˝Odată ce am început să mă întreb cum va suna Simply Red, am început să scriu piese.˝

Deși nu a mai lucrat cu Steve Lewinson, Kenju Suuki, Kevin Robinson, Dave Clayton și Ronnie Roth de 8 ani, pauza a însemnat că Mick are acum o apreciere mai clară pentru moștenirea Simply Red, conform sursei citate. Cântărețul a recunoscut că motivul pentru care a trecut atât de mult timp de la un disc original complet a fost acela că s-a ˝luptat˝ cu ideea sunetului Simply Red, dar acum se simte ˝confortabil cu trupa fiind ´un grup soul cu ochi albaștri´.˝Mick, în vârstă de 54 de ani, a declarat: ˝Cu (albumul Simply Red din 2007) ´Stay´ fugeam de Simply Red. Dar acum sunt împăcat cu noțiunea că suntem un grup soul cu ochi albaștri. A trebuit să mă opresc din a mă lupta cu acea idee. Și sunetul nostru este original. Sincer nu știu o altă trupă care a creat atât de multe legături muzicale împreună.˝ ´Big Love´ va fi lansat pe 1 iunie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava