Concert pascal
MOPAN Suceava

Simply Red – trupă a cărei lider este Mick Hucknall – va lansa primul album de studio după 8 ani în luna iunie, potrivit contactmusic.com. Grupul a anunțat un nou disc, ´Big Love´, ce va coincide cu turneul lor mondial care celebrează a 30-a aniversare a lor și pe care l-au anunțat toamna trecută.

Solistul Mick Hucknall a dezvăluit că albumul – care va fi primul ce va conține cântece originale după ´Life´ din anul 1995 – a apărut după ce a început să se întrebe cum va suna trupa în turneu. După ce i-a apărut în minte un concept pentru sunet live Simply Red, el a fost inspirat apoi să înceapă să scrie și nu s-a mai putut opri din compus melodii. Interpretul piesei ´Holding Back the Years´ a spus: ˝Odată ce am început să mă întreb cum va suna Simply Red, am început să scriu piese.˝

Deși nu a mai lucrat cu Steve Lewinson, Kenju Suuki, Kevin Robinson, Dave Clayton și Ronnie Roth de 8 ani, pauza a însemnat că Mick are acum o apreciere mai clară pentru moștenirea Simply Red, conform sursei citate. Cântărețul a recunoscut că motivul pentru care a trecut atât de mult timp de la un disc original complet a fost acela că s-a ˝luptat˝ cu ideea sunetului Simply Red, dar acum se simte ˝confortabil cu trupa fiind ´un grup soul cu ochi albaștri´.˝Mick, în vârstă de 54 de ani, a declarat: ˝Cu (albumul Simply Red din 2007) ´Stay´ fugeam de Simply Red. Dar acum sunt împăcat cu noțiunea că suntem un grup soul cu ochi albaștri. A trebuit să mă opresc din a mă lupta cu acea idee. Și sunetul nostru este original. Sincer nu știu o altă trupă care a creat atât de multe legături muzicale împreună.˝ ´Big Love´ va fi lansat pe 1 iunie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava