Concert pascal
MOPAN Suceava

Primăria municipiului Suceava va pune la dispoziția copiilor până la sfârșitul acestei luni un număr de șase noi locuri de joacă, a anunțat viceprimarul Lucian Harșovschi.

Este vorba de locurile de joacă de pe Calea Burdujeni (zona Penny Market), str. Pacii nr.19, bl. 121(școala Miron Costin), str. Mărășești nr 35, bl. A10, Aleea Saturn nr.5 (bisericuța de lemn), str. Luceafărului nr.7, bl. E63 (Moto Velo) și cel de pe str. Stațiunii nr.15, bl. F11.

”Așa cum am mai afirmat, căutăm soluții să refacem locurile de joacă existente. Dacă până acum s-a reușit, în mare, o reparație a mai multor locuri de joacă, acum, după o oarecare așteptare cauzată de birocrație, vom avea cele 6 noi locuri de joacă promise. Revin cu rugămintea ca aceste locuri de joacă să fie folosite corect pentru a rezista cât mai mult. Cele două locuri de joacă modernizate cu suprafață cauciucată tot în această toamna (parcul de la Universitate și Parcul Copilului) se utilizează corect și cred că e un lucru normal. Și locul de joacă din Ițcani (str. Ieraclie Pormbescu) este utilizat corespunzător. Valoarea de achiziție a acestor 6 locuri de joacă în urma licitației este de 307.591 lei”, a declarat Harșovschi.

Șase noi locuri de joacă pentru copii în municipiul Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava