Concert pascal
MOPAN Suceava

Marian Manole( 45 de ani), fratele regretatei soliste Mădălina Manole, a luat atitudine, după ce Maria Dragomiroiu a vorbit despre sora sa, în emisiunea „40 de întrebări” cu Denise Rifai, la Kanal D. Artista, care a fost prietena cea mai bună a Mădălinei, a dezvăluit că aceasta credea ce este urmărită de un blestem din familie și că ar fi știut că o să moară. Cântăreața de muzică populară a incriminat și familia celebrei „fete cu părul de foc” că nu i-ar fi sărit în ajutor la timp pentru a evita tragedia, notează click.ro.

Fratele Mădălinei s-a supărat după ce a ascultat declarațiile Mariei Dragomiroiu, mai ales că mărturiile artistei au fost făcute după 12 ani de la trecerea în neființă a surorii lui. Acesta i-a transmis un mesaj dur, prin intermediul Click!, reputatei cântărețe de muzică populară, care a declarat că a fost ca o soră pentru Mădălina. „Înțeleg că niciodată nu s-a implicat ca să spună contrariul, pentru că ar fi fost dată în judecată! Dar să vină acum, după 12 ani, și să spună public, într-o emisiune, ce a spus e dezamăgitor pentru familia mea! Să spun să-i fie rușine? Nu! Am respectat-o și pe ea, și pe soțul ei, pentru că i-am cunoscut personal cu ani în urmă, când trăia sora mea, dar nu așa o respectă pe «sora»ei! Mi se face greață când mă uit la emisiune!”, a declarat Marian Manole, în exclusivitate, pentru Click!

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/interviurile-click/scandal-intre-maria-dragomiroiu-si-fratele-2203020.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava