Concert pascal
MOPAN Suceava

Fanii cuplului Jennifer Lopez și Ben Affleck par să treacă printr-un puternic moment de deja-vu, după ce pe Internet au apărut imagini cu actorul și cu fosta sa soție îmbrățișându-se tandru! Actorul și american și fosta sa soție, Jennifer Garner, au fost surprinși îmbrățișându-se într-o mașină, în timp ce lângă ei era chiar fiica celor doi, notează click.ro.

Internauții de-a lungul întregului glob au rămas surprinși de imaginile în care a fost surprins actorul american de către paparazzi, alături de fosta lui soție, Jennifer Garner. Cu ani în urmă, în timpul primei relații dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez, cei doi s-au despărțit tot din cauza actriței Jennifer Garner. Între timp, ea și Ben Affleck au făcut 3 copii împreună, iar, în cele din urmă, actorul a decis să se întoarcă la prima sa iubire, Jennifer Lopez.

Acum, se pare că „scenariul” s-ar putea repeta din nou, iar imaginile în care Ben Affleck stă tandru cu capul pe umărul fostei soții au făcut înconjurul lumii.

Sursa foto: Facebook

Detalii și VIDEO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/scandal-la-hollywood-ben-affleck-a-fost-surprins-2301149.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava