Alianţa Franceză din Suceava, în colaborare cu Centrul de Reușită Universitară al Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava și Agenția Universitară a Francofoniei, organizează cea de a patra ediţie a Școlii de vară francofone în cadrul proiectului „Découvrir le français dès le plus jeune âge”/ ,,Să descoperim limba franceză de la o vârstă fragedă”, pentru elevi cu vârste cuprinse între 7 și 13 ani.

Școala de vară francofonă de la Suceava se va organiza anul acesta în 2 serii: 26 iunie – 7 iulie și 10 – 21 iulie 2023. Programul zilnic va fi între orele 8.30 – 14.00 și va cuprinde atât ateliere interactive de conversație în limba franceză cât și activități cultural-educative destinate copiilor. Printre activitățile propuse menționăm: ateliere de pictură, dans, muzică, bandă desenată, teatru, informatică, siguranța online…

Atelierele de limba franceză vor avea loc în spațiile Școlii Gimnaziale Nr. 1 Suceava precum şi în noul spaţiu al Alianţei Franceze din Suceava …, iar activitățile tematice se vor desfășura în locațiile stabilite de comun acord cu partenerii acestui proiect: Primăria Municipiului Suceava, Asociația Română a Profesorilor de Limba franceză filiala Suceava, Colegiul de artă „Ciprian Porumbescu”, Compartimentul de Analiză și Prevenirea a Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, Logischool, Școala gimnazială nr.3, Bucovina Dance Studio.

Cea de-a IVa ediție a Școlii de vară francofone va beneficia de sprijinul echipei de formatori francezi din cadrul Asociaţiei „Français sans Frontières”, de prezenţa unei stagiare francofone FLE precum și de o echipă de voluntari entuziaști. Atelierele de conversaţie vor fi susținute de profesori români cu o bogată experiență didactică, care vor ajuta copiii să descopere şi să aprofundeze, într-un mod ludic şi interactiv, elementele necesare unei bune comunicări în limba franceză.

Pentru înscrieri și informații suplimentare, persoanele interesate pot suna la numerele de telefon 0737784074, 0747643952 și 0744533971 sau se vor adresa în scris, pe mail, la adresa aliantafrancezasv@gmail.com.

Vă aşteptăm şi anul acesta la activităţile propuse de Alianţa Franceză din Suceava în cadrul Şcolii de vară francofone!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava