Concert pascal
MOPAN Suceava

S-au încheiat înscrierile pentru Cupa Moș Crăciun la fotbal pentru copii, competiție de tradiție ajunsă la cea de-a XI-a ediţie. La fiecare final de an micii fotbaliști din România și nu numai, abia așteaptă să vină la Suceava.

Datorită interesului crescut al participanților, care s-a transformat într-un număr mare de solicitări pentru înscriere, ediția din acest an a întrecerii se va derula în două weekenduri și nu în unul singur, așa cum s-a întâmplat până acum. Din acest motiv, concursul categoriilor de vârstă 2006, 2008 și 2010 va avea loc în intervalul 15-17 decembrie, în vreme ce concursul categoriilor de vârstă 2007, 2009 și 2011 se va derula între 21 și 23 decembrie. Partidele se vor desfășura în trei locații diferite, Sala Liceului cu Program Sportiv, balonul de la Universitate și terenul sintetic de la Complexul Zamca.

„După disputarea a zece ediții Cupa Moș Crăciun a devenit deja una de tradiție, fiind așteptată cu sufletul la gură de copii în preajma sărbătorilor de iarnă. Turneul este într-o continuă creștere, tocmai de aceea am decis să mărim numărul de zile acordate competiției. Vor fi prezenți la Suceava un număr de 1000 de copii legitimați la 80 de echipe din țara noastră și din Republica Moldova, ceea ce reprezintă un nou record de participare pentru Cupa Moș Crăciun. Sperăm să ne ridicăm și de această dată la nivelul așteptărilor, astfel încât toată lumea să plece cu amintiri plăcute de la Suceava”, a declarat managerul turneului, Ciprian Anton.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava