Concert pascal
MOPAN Suceava

Stadiul de execuție fizică a lucrarilor de modernizare a Pietei George Enescu este de 85%, a anunțat astăzi primarul Ion Lungu. Stadiul executie financiară, a adăugat primarul, este de 77% fiind decontate 10.053.486,56 lei din totalul de 13.067.507,99 lei.

„Se lucreaza la lucrările de finisaje in Hala Centrală. Sunt finalizate in mare parte lucrările la parcarea subterană,s-au montat cele 2 stații de încărcare pentru mașinile electrice.

Este in curs de finalizare și  adăpostul pentru Apărarea civilă. De asemenea panta de acces in parcarea subterană este betonată,fiind  in curs de amenajare. Mai sunt de finalizat instalatiile electrice pentru  curenti tari si curenti slabi si  instalațiile de incalzire,trebuie montate(sunt achizitionate) cele doua centrale termice pentru incalzire si apa calda .

De asemenea trebuie montati peretii de fibrociment pe exterior cladire. Urmează să achizitionăm  in perioada următoare dotările ,in primul rand mesele noi. Ne dorim pană la 1 iunie să  dăm in funcțiune piata modernizată” a explicat primarul Sucevei.


Se lucrează intens la modernizarea Pietei Mici din Suceava. Lungu: "Ne dorim până la 1 iunie să  dăm in funcțiune piata modernizată" (FOTO), 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava