MOPAN Suceava

Se pare că Cristi Popovici va pleca de la conducerea tehnică a echipei Foresta Suceava. Zvonurile plecării tehnicianului băcăuan de la Suceava au fost alimentate şi de faptul că antrenorul în vârstă de 49 de ani nu a însoţit echipa la amicalul de la Botoşani, unde galben-verzii au fost conduşi de secundul Bogdan Tudoreanu.

Cristi Popovici a preluat funcţia de antrenor principal al Forestei Suceava în luna august a anului trecut, iar de atunci a condus formaţia suceveana în 24 de partide oficiale, bifând 11 victorii, 3 rezultate de egalitate şi 10 înfrangeri.

Popovici a avut parte de un început grozav de mandat, cu 10 victorii în primele 11 meciuri. A urmat partida de gală din Cupa României cu Steaua şi declinul Forestei, care nu a mai câştigat practic un joc pe teren din 9 octombrie, de la victoria de pe “Areni” cu CS Mioveni. Din cauza acestei serii negative, care s-a prelungit în sezonul de primavară, conducerea clubului a luat decizia de a bloca pe termen neliminat plata salariilor către staff-ul tehnic şi jucători.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava