Concert pascal
MOPAN Suceava

Cercetătorii și specialiștii din industria alimentară se pregătesc de cel mai important eveniment din domeniul cercetării alimentare, INOVALIMENT 2021. Fiind un târg dedicat exclusiv cercetării alimentare, Senatul Științific a decis prelungirea perioadei de înscrieri, până pe 30 octombrie, pentru a da șansa și specialiștilor din facultățile cu profil alimentar să își înscrie lucrarile și proiectele de cercetare.

INOVALIMENT este singurul târg dedicat exclusiv cercetării alimentare din România și este organizat de Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. Acesta se va desfășura în perioada 22-26 noiembrie 2021. Participarea este gratuită.

Scopul târgului este de a susține și promova cercetarea științifică, tendințele și inovațiile din domeniul alimentar, precum și conectarea mediului academic cu mediul de business, în vederea facilitării transferului tehnologic.

Târgul este adresat tuturor cercetătorilor și specialiștilor din industria alimentară, atât din mediul universitar, cât și din cadrul institutelor și stațiunilor de cercetare din România, dar și din alte țări.

Ediția din acest an va avea ca temă “Alimente și tehnologii alimentare orientate spre creșterea calității vieții și a speranței de viață” fiind deschisă proiectelor pentru alimente optimizate din punct de vedere nutrițional, alimente funcționale, sustenabile, ingrediente inovatoare, biotehnologii.

În cadrul aplicațiilor sunt acceptate atât lucrări brevetate sau în curs de brevetare, indiferent dacă acestea au fost prezentate sau nu și în cadrul altor expoziții. Aplicațiile au fost deschise începând cu 1 aprilie 2021.

Partenerii INOVALIMENT sunt: Forumul Inventatorilor Români, Facultatea de Știința și Tehnologia Alimentelor din cadrul USAMV Cluj și Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din cadrul Universității Dunărea de Jos din Galați

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava