Concert pascal
MOPAN Suceava

Adrian Enache (56 ani) are mari emoții! Vineri seara va urca pe scenă pentru un mega show, “O singură noapte”, Adrian, din inimă, Enache, cu invitați unul și unul, precum Pepe, Maria Dragomiroiu, Marcel Pavel, Monica Anghel, Nico, Diana Enache  Ionuț Galani și mulți alți artiști cunoscuți, potrivit click.ro.

  • Se apropie un show grandios și bate la ușa chiar vineri seara, pe 4 noiembrie, la Sala Palatului! Cum este? Cum stați cu repetițiile și cât de mult ți-ai dorit și așteptat acest spectacol?

Mi-am dorit mult întâlnirea cu publicul de la Sala Palatului, este încununarea unei cariere frumoase iar faptul că mulți artiști, voci de platină ale muzicii pop, au acceptat invitația mea, m-a bucurat enorm.

  • Surprizele sunt multe și invitații pe măsură! Dar cred că cel mai mult lumea așteaptă să vadă Trio-ul de aur de la sfârșitul anilor ‘90, care se întregește: Adrian Enache, Aurelian Temișan și Daniel Iordachioaie! Ce emoții vă încearcă pe toți trei și de când nu v-ați mai revăzut în această formulă? Cât de des țineți legătura?

Suntem prieteni de o viață, cu Cornel (n.r.: Aurelian Temișan) mă văd la fotbal cu asociația de fotbal a artiștilor profesioniști în fiecare zi de luni, cu Daniel mai rar dar prietenia a rămas. Acum trei ani ne-am reunit în cadrul unui spectacol în Herăstrău și am văzut cât de mult s-a bucurat publicul. Atunci ne-a venit ideea să mai cântăm împreună și sincer, cred că încă mai este loc în showbiz de acest trio.

  • Câte inimi a frânt acest trio, Enache, Temișan și Iordăchioaie, în anii ’90?

Ehe, ani frumoși…Nu spun mai multe că suntem toți trei băieți discreți.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/se-reface-trioul-de-aur-adrian-enache-aurelian-2217457.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava