Concert pascal
MOPAN Suceava
Casa de Poezie Light of ink & Palo Santo Shop, Bar & Coffee Hub, în parteneriat cu Editura CARTIER din Chișinău, vă invită vineri, 9 februarie 2024, începând cu ora 18.30, la Seara de Poezie 4 (serile 2024), organizată în Palo Santo Shop, Bar & Coffee Hub (Mun. Suceava, Strada Bistriței 8, Cartier Obcini).
Invitatul special al ediției este poetul & traducătorul Tiberiu NEACȘU.
În cadrul Serii de Poezie, va avea loc lansarea volumului “Sindromul Joubert”, publicat de Tiberiu NEACȘU la Editura CARTIER din Chișinău.
Prezintă Vlad SIBECHI, cronicar literar.
În program: lansarea revistei Matca #03.
Moderatoare, poeta Alexia PLĂCINTĂ.
Debutează la Seara de Poezie Matei GRĂMESCU, poet.
Tiberiu NEACȘU (n. 1981, Timișoara) este poet și traducător. A fost editor al revistei online „Crevice”. Poemele lui au fost traduse în nouă limbi străine și publicate în „The Shallow Ends”, „Plume Poetry”, „Poesis Internațional”, „Crevice”, „Dilema veche” etc. A tradus din Peg Boyers, Lloyd Schwartz, Derek JG Williams, Ani Gjika, Mustafa Köz, W.H. Auden și alții. Volume de poezii publicate: „Nebuna” (2000, Ed. Convorbiri literare), „Acrobat în zece paşi” (2013, Ed. Tracus Arte), „Sindromul Joubert” (2023, Ed. Cartier). În 2018-2019 l-a tradus în antologie pe Frank Bidart (câștigător Pulitzer). A fost unul dintre moderatorii „Lit Out Loud – șotron cu autori în viață la Manasia Hub”. E cofondator al Cenaclului Matca și moderator.
Matei GRĂMESCU (n. 2007, Iași) este elev la Colegiul Național „Garabet Ibrăileanu” Iași. A fost finalist la Concursul de creație literară pentru liceeni Z9Contemporan. A citit la Atelierul de lectură JUNIMEA XXI. A publicat în revistele „Convorbiri literare” & „Expres cultural”.
Organizator: Gheorghe CÎRSTIAN, Casa de Poezie Light of ink
Coorganizator: Robert ȘRÖDER, Palo Santo România
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava