Concert pascal
MOPAN Suceava

Sebastian Dobrincu (25 de ani), unul dintre cei mai faimoși și bogați români la vârsta lui, știe exact ce își dorește pentru a avea o viață fericită alături de iubita lui, artista Ioana Ignat, împreună cu care formează un cuplu de mai mult timp și care este de-o vârstă cu tânărul milionar. Și a mărturisit asta, fiind extrem de sincer, în podcastul Vorba lu’ Jorge. Chiar pe 30 august tânărul om de afaceri a împlinit 25 de ani și se bucură din plin de ceea ce a realizat până acum, notează click.ro.

Fostul investitor de la „Imperiul leilor” se află acum într-o vacanță în America, la Los Angeles, în care îmbină munca cu plăcerea și plimbările și se pozează alături de Marius Moga, soția acestuia, Bianca, Regina Sprâncenelor, Anastasia Soare și, bineînțeles, de iubita lui, Ioana Ignat.

„25 de ani începând de azi! Unde au zburat oare? Nu mă luați drept exemplu – nu am știut să mă bucur de ei la maxim. Sunt lucruri mai importante decât munca și succesul. Cred că doar timpul ne poate învăța lecția asta. Nivelul 25 m-a găsit însă cu cea mai mare poftă de viață. Mai optimist și mai motivat ca oricând! Să trăiesc, să risc, să iubesc, să sufăr, să învăț, să construiesc, iar după… să o iau de la capăt. Vă mulțumesc că mă inspirați! Vă mulțumesc  că ne bucurăm de viață împreună!”, a fost mesajul transmis de Sebastian Dobrincu, la ceas aniversar, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/sebastian-dobrincu-sarbatorit-in-sua-la-25-de-2296241.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava