Concert pascal
MOPAN Suceava

Secţia de terapie intensivă din Spitalul Judeţean Suceava un are nici astăzi de paturi disponibili pentru pacienţii Covid. Potrivit unui comunicat de presă al Prefecturii Suceava, Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, la această dată, de 414 paturi libere din care 52 pentru pacienți Covid-19, 254 în sectorul Non-Covid și 108 pentru zona tampon. La unitatea ATI nu sunt paturi disponibile pentru pacienți Covid. De asemenea sunt 31 ventilatoare libere, din care 17 pentru pacienții Covid-19.

Potrivit aceleiaşi surse, la nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 33 persoane diagnosticate cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 25 persoane declarate vindecate.

Din totalul celor 500 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 201 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 71 pacienți sunt în zona tampon și 228 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei 201 pacienți diagnosticați Covid-19 107 prezintă forme medii ale bolii; nouă au forme ușoare, 65 prezintă forme severe și 20 prezintă forme grave și sunt internați în secția ATI, dintre aceștia 14 pacienți fiind ventilați.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 83 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 3 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

În Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați un număr de 20 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 2 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

La nivelul Spitalului Municipal Vatra Dornei sunt internați un număr de 15 pacienți diagnosticați cu Covid-19, în timp ce la Spitalul Orășenesc Gura Humorului sunt internați un număr de 21 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și 3 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

La nivelul Spitalului Boli Cronice Siret sunt internați un număr de 15 pacienți diagnosticați cu Covid-19 și o persoană suspectă de infecție cu noul coronavirus.

Totalul persoanelor internate și diagnosticate cu Covid-19 la nivelul județului Suceava este de 355 iar totalul persoanelor suspecte de infecție cu noul coronavirus este de 80.

Astăzi, conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 9.727 de persoane declarate vindecate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava