Concert pascal
MOPAN Suceava

Sediul primăriei comunei Adâncata va fi modernizat și reabilitat printr-un proiect european în valoare de 500.000 de euro, finanțat prin Programul Operațional Regional. Primarul din Adâncata, Viorel Cucu, a spus că săptămâna viitoare va fi semnat contractul și va începe efectiv și investiția. Viorel Cucu a precizat că în condițiile în care primăria nu poate fi mutată în altă locație pe perioada lucrărilor, activitatea cu publicul se va desfășura „un pic mai greu”. „Va fi un pic mai greu pentru că vom lucra împreună cu populația, dar nu avem ce să facem. Nu ne putem muta în alt sediu, pentru că nu avem în momentul de față altă locație. Era o variantă să ne mutăm în căminul cultural, dar acolo fiind o investiție e bani europeni nu putem ca în perioada de monitorizare să îi schimbăm destinația”, a arătat primarul din Adâncata. El a spus că în aceste condiții lucrările vor începe mai întâi la parterul clădirii primăriei, acolo unde se derulează cea mai mare parte a investiției.

„Vom lucra în etape și vom începe cu parterul pentru că acolo sunt cele mai multe lucrări. Putem lucra mai întâi la parter pe partea de izolare termică, pompe de căldură, panouri de încălzire a apei, precum și pentru noua camera a centralei termice. De asemenea, proiectul prevede și achiziția unei centrale termice noi”, a spus Viorel Cucu. El a precizat că funcționarii primăriei vor face tot posibilul ca problemele cetățenilor să fie rezolvate cât mai repede pe perioada derulării lucrărilor. „Cel mai  aglomerați am fost acum pe registrul agricol, pe fond funciar pentru ceea ce înseamnă depunerea cererilor de plată pentru APIA, însă marea majoritate a cetățenilor și-au luat actele de care aveau nevoie. Au rămas crescătorii de animale care acum în această perioadă trebuie să obțină documentele de care au nevoie”, a precizat Cucu. El a spus că din valoarea totală a proiectului, de circa 500.000 de euro, suma de 220.000 de euro va fi alocată de la bugetul local, iar aproximativ 225.000 de euro va reprezenta contribuția europeană.

Sediul primăriei Adâncata se va reabilita și moderniza printr-un proiect european de 500.000 de euro, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava