Concert pascal
MOPAN Suceava

Organizația Semiluna Roșie din Turcia a trimis, astăzi, trei TIR-uri cu ajutoare în Ucraina. Președintele Semilunii roșii, dr. Kerem Kinikt, vicepreședinte internațional al Crucii Roșii, a avut o întâlnire în vama Siret cu președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, aceștia discutând despre nevoile urgente ale cetățenilor rămași în Ucraina, despre criza umanitară din această țară, dar și despre cum poate fi gestionat problema refugiaților care ajung în județul Suceava.

Tot astăzi, președintele CJ Suceava s-a întâlnit cu reprezentanții Crucii Roșii Danemarca. Aceștia i-au transmis lui Gheorghe Flutur că intenționează să organizeze în zonă un hub de ajutorare pentru regiunea Cernăuți. Flutur a spus că după aceste discuții preliminare, urmează să fie găsit un spațiu de aproximativ 2000 de metri pătrați pe care să fie amenajat un punct intermediar pentru ajutoare, care vor fi colectare în locația respectivă, după care vor fi transportate în Ucraina.

Semiluna Roșie din Turcia a trimis trei TIR-uri cu ajutoare în Ucraina. Flutur anunță că la Siret va fi amenjat un hub de ajutoare de către Crucea Roșie Danemarca, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava