MOPAN Suceava

Burtici Fericite, un proiect al asociației Învață să dăruiești, vine în sprijinul comunității locale de mame cu o serie de evenimente și seminarii unite sub egida Copii liniștiți, părinți fericiți – primul dintre acestea urmând să aibă loc joi, 16 martie a.c., la Casino, în Parcul Central Cluj-Napoca. Evenimentul va avea loc între orele 15.00-19.00 și le va avea ca invitate pe Ioana Chicet-Macoveiciuc, autoare de cărți și blogger influent (www.printesaurbana.ro), și pe dr. Hana Decean, dermatolog.

Cei prezenți la conferință se vor bucura să o (re)vadă pe Ioana Chicet-Macoiveiciuc, scriitor de carte și de blog, precum și  organizator de evenimente pentru părinți. Autoarea blogului www.printesaurbana.ro scrie din ianuarie 2007 și, de când a devenit mamă, subiectele de pe blogul ei se învârt în jurul vieții de familie, al unui stil de viață sănătos, al  dezvoltării de sine și al creșterii copiilor cu respect și blândețe.

Prințesa Urbană vine la Cluj pentru a dezbate, cu candoarea și umorul ce o definesc atât de bine, unul dintre cele mai complexe topicuri ale părintelui de azi – starea de bine a familiei.

Când mama nu e bine, nimeni din   familie nu e bine; cum facem să fim noi, mamele, bine? De asemenea, evenimentul va aborda una dintre cele mai de interes tematici atât în rândul mamelor, cât și a dermatologilor pediatri, și anume, cele mai frecvente patologii dermatologice ale copilăriei, într-o prezentare susținută de dr. dermatolog Hana Decean.    

Copii liniștiți, părinți fericiți este nu doar un eveniment de informare, ci și unul caritabil, taxa de înscriere urmând să fie donată pentru susţinerea evenimentului “O masă caldă pentru ei!”. Acestava avea loc în 1 iunie 2017 la Fabrica de Pensule și va fi adresat copiilor care provin din familii defavorizate, din centre de zi, pentru care se va găti alături de voluntari și invitați un meniu complet.

Asociatia Învață să Dăruiești este un ONG care își propune să vină în sprijinul comunităţii prin proiectele şi programele educaţionale, care au drept scop creşterea calităţii vieţii familiilor din România. Toate programele sale își doresc să contribuie la sănătatea familiei, promovând un stil de viaţă sănătos și asumat, atât la nivel personal, familial, cât și la al comunității din care facem parte.

Categoriile de beneficiari ale proiectelor asociației sunt persoanele suferinde, singure, mamele, copiii, și familia, în întregul ei spectru.

Cel mai cunoscut proiect al asociației este Burtici Fericite, în cadrul căruia se organizează cursuri de calitate, sustinute tematic de cadre medicale și persoane acreditate,  adresate viitoarelor mămici, despre perioada pre şi post natală, precum şi cursuri pentru întreaga familie, mamă, bebeluşi, copii, cu o plaja tematica ce acopera primii zece ani din viata familiei. Toate fondurile obținute de Burtici Fericite sunt redirecționate către proiectele sociale ale asociației Învață să Dăruiești.

Taxa de participare la seminarul din 16 mrtie este de 30 RON, iar biletele pot fi achiziționate de pe site-ul asociației, www.invatasadaruiesti.info, sau direct de la locația evenimentului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava