Concert pascal
MOPAN Suceava

Senatorul PSD de Suceava, Gheorghiță Mîndruță, i-a răspuns în această după amiază deputatului PNL de Suceava, Ioan Balan după ce acesta l-a acuzat de „servilism și oportunism”.

„Domnule Bălan, rapiditatea, verocitatea și mai ales minciunile din răspunsul dvs. vin doar să confirme ceea ce am afirmat: vă e teamă și sunteți disperat! În primul rând, încă de la început vă spun că nu o să intru într-un război al comunicatelor cu dvs., deoarece am foarte multă treabă în perioada aceasta. Numai că în timp ce eu am luat apărarea unui coleg mult mai tânăr decât mine şi pe care l-aţi acuzat pe nedrept, dvs. vă apărați în permanență șeful de partid. Asta e marea diferență dintre noi doi.

În al doilea rând, din decență și bun simț nu o să fac publice detaliile din unele discuții care au avut loc în perioada la care faceți dvs. referire. Dar vă invit, cu toată asumarea, să îl rugați pe șeful dvs. de partid, domnul Flutur, să vă pună la dispoziție lista de apeluri telefonice din perioada premergătoare vizitei premierului de atunci la Suceava, domnul Ciucă, mai ales telefoanele date în ziua vizitei. După studierea ei o să vă lămuriți cine pe cine a ,,curtat”, deși știți deja adevărul, doar că vă e greu să îl acceptați. Așa cum nu mai e nevoie să vă aduc aminte că ați fost printre cei care mi-aţi strâns mâna și mi-aţi urat bun venit în echipă, deși singura dvs teamă era că mă duc la PSD și vă încurc și mai rău anul acesta.

Ne vedem la alegeri domnule deputat!

PS: în caz ca nu reușiți să obțineți istoricul apelurilor, vă pot ajuta eu.

PPS: mă îngrijorează la modul cel mai serios faptul că vorbiți despre dvs. la persoana a treia, pe pagina personală de Facebook. Nu știu cum se cheamă asta în termeni de specialitate, dar cu siguranță nu e de bine”, a transmis în această senatorul Gheorghiță Mîndruță.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava