Concert pascal
MOPAN Suceava

Senior Software a lansat HR Budgeting, o aplicație de bugetare pentru HR, care simplifică realizarea bugetelor și oferă companiilor mai mult control asupra cheltuielilor și veniturilor. Cu ajutorul aplicației, crearea bugetului pentru 2021 și realizarea analizelor asupra sumelor cheltuite cu resursa umană se pot face din câteva clickuri.

Senior Software lansează HR Budgeting – o aplicație de bugetare pentru HR, unică în piața de sisteme software din România. Concepută pentru a optimiza procesele de bugetare și pentru a crește performanța resurselor umane, soluția permite realizarea bugetelor de salarii și a altor costuri aferente (prime, sporuri s.a.m.d.) într-un timp mult mai scurt.

Companiile care utilizează softul pot genera previziuni și au posibilitatea de a valorifica la maxim potențialul angajaților, realizând totodată monitorizarea și controlul eficient al costurilor de personal și operaționale.

HR Budgeting de la Senior Software este un instrument all-in-one care combină generarea rapidă și ușoară a unor versiuni multiple de buget cu analiza variațiilor între sumele bugetate versus cele realizate. Printre beneficiile majore pe care le aduce aplicația se numără: consolidarea financiară, creșterea productivității și a acurateții datelor, precum și reducerea timpului dedicat bugetării și analizei.

Softul a fost implementat și este folosit cu succes în companii din diferite industrii precum: Alliance Healthcare România, Westgate România, Rețeaua de sănătate Regina Maria.

“Primul lucru pe care l-am observat după implementare a fost interfața web intuitivă, dar și o mai mare coerență în date, validări formale și consolidare a informațiilor. Totodată, procesul de bugetare s-a simplificat considerabil datorită capacității de inițializare a bugetului companiei pe baza istoricului din anul anterior”, a declarat Daniela Petra, CFO Regina Maria.

Iată care sunt câteva dintre funcționalitățile aplicației de bugetare pentru resurse umane:

  • Bugetarea cheltuielilor salariale și vizualizarea acestora la nivel de: funcție unică, departament, filială, lună, denumire cheltuială salarială
  • Construirea a mai multe versiuni de buget în cadrul unui an
  • Importarea rapidă și ușoară a datelor aferente costurilor salariale, direct din softurile de salarizare sau din alte surse externe (ex. Excel)
  • Posibilitatea de a bugeta inclusiv costurile directe și indirecte
  • Împărțirea costurilor în funcție de specific și adăugarea a noi tipuri de costuri
  • Calcularea automată a costurilor fixe pe baza unor driveri de cost
  • Calcularea automată a liniilor de Profit & Loss aferente costurilor salariale
  • Dashboarduri detaliate cu variațiile de tip Realizat vs. Bugetat
  • Afișarea datelor sub formă de grafice relevante, ușor de urmărit și distribuit

„Alcătuirea anuală a unui buget de salarizare și a celorlalte costuri cu resursa umană presupune un proces complex și consumator de timp, în care trebuie să ții cont de o multitudine de variabile și care implică toate departamentele organizației. Pentru a simplifica astfel de activități și pentru a le oferi companiilor mai mult control asupra costurilor și veniturilor am lansat HR Budgeting – o aplicație de bugetare pentru HR.

Programul face posibilă planificarea și alinierea corecta a obiectivelor organizației în raport cu forța de muncă și abilitațile fiecărui angajat în parte, simplificând și eficientizând la maxim procesele de bugetare. Aplicația este un intrument esențial pentru acele businessuri care se bazează pe capitalul uman pentru succes. Factorii de decizie din zona de HR primesc prin intermediul aplicației informații utile, pentru a se asigura ca sunt luate deciziile corecte, la momentul potrivit”, a menționat Daniel Toma, Director General Senior Software.

Softul de bugetare pentru resurse umane face parte dintr-o suită de trei aplicații pentru HR, esențiale pentru companiile care au înțeles că performanța în HR presupune un proces continuu de îmbunătățire susținut de automatizare:

  1. 1. HR Budgeting – Bugetare pentru HR
  2. 2. HR Performance – Managementul peformanței
  3. 3. HR Analytics – Analiză KPI

Despre Senior Software

Senior Software este singurul furnizor de sisteme software din România cu un pachet complet de soluții integrate. Fondată în 2003, compania a realizat până în prezent peste 400 de implementări de succes, utilizând cele mai noi tehnologii de la Microsoft, Tableau Software, Acumatica și Mantis Informatics. Senior Software a pornit businessul cu o singură divizie, iar în prezent dispune de 6 divizii prin care implementează sisteme intuitive de tip ERP, BI, SCM, MES, E-commerce si Hardware. Compania își desfășoară activitatea în patru locații din România (București, Constanța, Cluj, Iași) cu o echipă formată din 160 de angajați.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava