Concert pascal
MOPAN Suceava

Serena Williams și soțul ei, Alexis Ohanian, nu vor sărbători împlinirea vârstei de un an a fetiței lor, în weekend, pentru că religia lor nu le permite acest lucru, potrivit contactmusic.com.

Faimoasa tenismenă în vârstă de 36 de ani nu a organizat nimic pentru a marca prima aniversare a fetiței sale, Alexis Olympia, pe 1 septembrie, pentru că ea și soțul ei aparțin cultului Martorii lui Iehova și nu sărbătoresc zile de naștere.
Într-un interviu recent, Serena Williams a spus: „Olympia nu își va sărbători zilele de naștere. Suntem martori ai lui Iehova, noi nu facem asta.”

Sportiva are această religie de când mama sa, Oracence, s-a convertit la Martorii lui Iehova, în anii ’80. Vedeta a început să înțeleagă mai bine acest cult de curând. Anul trecut, Serena spune într-un interviu, potrivit ContactMusic: „Este important pentru mine să fiu un martor al lui Iehova, însă nu am practicat niciodată cu adevărat, dar mi-am dorit mereu. Alexis nu a mers în copilărie la nicio biserică, dar este foarte receptiv și chiar ia inițiativă. El pune nevoile mele pe primul loc.”

Serena merge cu regularitate la biserică și este convinsă că nu ar fi avut succesul uriaș de care se bucură astază, dacă nu ar fi crezut în Dumnezeu. „Sunt Martor al lui Iehova. Dacă nu crezi în Dumnezeu – cred că dacă nu crezi în Dumnezeu îți merge greu în viață, pentru că pe asta se bazează totul – vine de la Dumnezeu.”, a adăugat Serena Williams, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava