Concert pascal
MOPAN Suceava

O coliziune între un tren interregio (Iași – Cluj) și un autoturism, s-a produs noaptea trecută pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc, la o trecere la nivel cu calea ferată (strada Șandru), informează ISU Suceava. Evenimentul a fost anunțat la 112 în această noapte, în jurul orei 0:20. Au intervenit pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul a două echipaje SAJ.

În autoturism se aflau două persoane (bărbați, de 29, respectiv, 45 de ani), dintre care una a rămas încarcerată, fiind în stare de inconștiență. A doua persoană, conștientă și cooperantă, a fost preluată pentru acordarea primului ajutor medical.

Ulterior, dupa extragerea bărbatului încarcerat, ambele victime au fost transportate la spitalul din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

În tren se aflau aproximativ 200 de călători, care nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Locomotiva a fost avariată și a necesitat înlocuirea ei. Conform reprezentanților căilor ferate, trenul a avut întârzieri de aproximativ 3 ore.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava