Concert pascal
MOPAN Suceava

Firma Servicii Comunale Rădăuți va organiza o campanie de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice. Compania va avea loc în perioada 10 – 28 septembrie 2018 și este organizată în colaborare cu Primăria Municipiului Rădăuți, Ecotic și Ministerul Mediului. Punctul de colectare pentru deșeurilor de echipamente electrice și electronice va fi pe strada 1 Mai, nr. 4 – 6, din Rădăuți. Deșeurile pot fi predate de luni până vineri, între orele 8:00 și 15:00. telefonul dispeceratului pentru preluarea deșeurilor de echipamente voluminoase de la domiciliu este 0230-563.495 sau 0230-563.496. Potrivit conducerii SC Servicii Comunale SA Rădăuți, pentru fiecare predare de deșeuri de minim 10 kilograme cumulate se va acorda un premiu, constând într-o umbrelă. Premiile vor fi acordate în limita stocului disponibil.

De precizat că deșeurile de echipamente electrice și electronice se predau deoarece conțin substanțe periculoase, care odată ajunse în mediu pod pune în pericol oamenii, flora și fauna. De asemenea, aceste deșeuri conțin materiale reciclabile, aceste echipamente intrând într-un complex cliclu de reciclare care generează materii prime secundare.

Mai multe informații despre această campanie se pot obține pe site-ul de internet www.ecotic.ro. Campania de la Rădăuți face parte din campania națională de colectare a electricelor și electronicelor uzate, „Orașe curate”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava