• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Pe 6 aprilie, în Vinerea Mare sau a Paștilor, Serviciul Permise și Înmatriculări Auto Suceava va funcționa conform programului obișnuit. Potrivit unui comunicat al Prefecturii, hotărârea s-a luat având în vedere că programările pentru 6 aprilie s-au făcut cu mult înainte ca Vinerea Mare să devină zi liberă în cadrul sărbătorilor legale. Astfel, pe 6 aprilie, toate activitățile Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, adică primirea și eliberarea de documente, examinarea teoretică pentru obținerea permisului de conducere, secretariat și relațiile cu publicul, se vor desfășura conform programului normal de lucru afișat pe site-ul Instituției Prefectului sv.prefectura.mai.gov.ro. Ziua respectivă va fi recuperată de către salariații serviciului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava