Concert pascal
MOPAN Suceava

Cel mai de succes serial de la Marvel Studios, Loki, revine de astăzi, 6 octombrie pe Disney+, continuând în sezonul 2 aventurile personajului principal cunoscut drept Zeul Răutăților. Acesta iese din umbra fratelui său, Thor, pentru a porni într-o nouă experiență revelatoare, ce are loc după evenimentele din „Avengers: Endgame”.

CEL MAI VIZIONAT SERIAL DISNEY+

Primul sezon din Loki a fost cea mai urmărită serie din platformă la nivel global, ajungând în topul preferințelor abonaților mai rapid decât orice altă producție Marvel, iar cel de-al doilea sezon promite o nouă aventură captivantă, cu Tom Hiddleston în rolul infamului Zeu al Răutăților.

CINE ESTE LOKI?

Carismatic, plin de umor, stilat, puternic, dar imprevizibil, fragil și cu abilități surprinzătoare, Loki nu este doar unul dintre noii supereroi Marvel, ci și unul dintre cei mai iubiți răufăcători din universul comic și cinematografic, devenind un favorit al publicului aproape peste noapte. Personajul extrem de complex este foarte bine pus în valoare de talentul actoricesc al lui Tom Hiddleston, care a completat imaginea gândită de producători. Ca Zeu al Farselor și Răutăților, el este capabil să-i înșele pe cei din jurul său, să-i manipuleze, să facă obiectele să dispară, să evoce și să-și multiplice propria imagine. El luptă pentru un scop glorios, aruncându-se cu capul înainte în situații complicate, cărora le face față tocmai pentru a sublinia ideea că totul merită sacrificat pentru împlinirea acestui scop, odată ce l-ai definit.

INTRIGA

La sfârșitul primului sezon, publicul l-a lăsat pe Loki să se confrunte cu conștientizarea că acțiunile sale și ale lui Sylvie au avut consecințe catastrofale. Cei doi au luptat să distrugă Autoritatea pentru Variația Timpului (AVT), pentru a-și da seama, ulterior, cât este de importantă salvarea acesteia. În cea de-a doua serie, cronologia sacră se ramifică, iar AVT este acum extrem de expusă amenințării acțiunilor lui Kang, o entitate ale cărei variante există pe toată axa timpului, trecut, prezent și viitor. Loki este, așadar, determinat să acționeze spre salvarea AVT, pentru că aceasta ar putea fi ultimul bastion între ei și un război cu Multiversul. Împreună cu Mobius, Hunter B-15 și o echipă de personaje noi și recurente, Loki navighează în acest Multivers în continuă expansiune și din ce în ce mai periculos, în căutarea lui Sylvie, a judecătorului Renslayer, a lui Miss Minutes și a adevărului despre ce înseamnă să deții liberul arbitru și un scop glorios. Așadar, metafora timpului capătă noi valențe, aventurile lui Loki intensificându-se în sezonul 2, în lupta sa de a ține AVT departe de consecințele forțelor interne și externe.

CE ESTE AUTORITATEA PENTRU VARIAȚIA TIMPULUI?

După cum reiese din sezonul 1, Kang a creat Autoritatea pentru Variația Timpului pentru a păstra singura cronologie sacră în încercarea de a preveni ca numeroasele sale variații să nască un război teribil. Cronologia ramificată a supraîncărcat inima AVT-ului, unde timpul brut este șlefuit într-o cronologie fizică. Incapabil să împletească atât de multe ramificații noi într-o singură linie temporală clară, AVT începe să se supraîncarce și amenință să se topească, provocând un dezastru ce ar putea pune capăt tuturor vieților. În încercarea de a salva inima acestei autorități și de a-și atinge scopul glorios, Loki se confruntă cu pardoxul liberului arbitru: există acesta cu adevărat dacă orice abatere de la calea prestabilită de AVT te poate programa, oricând, pentru exterminare?

NUME CELEBRE

Rolul principal este interpretat de Tom Hiddleston, actor britanic premiat la Golden Globe Awards și nominalizat pentru premii Primetime Emmy. Alături de el, din distribuția serialului fac parte Sophia Di Martino, Gugu Mbatha-Raw, Wunmi Mosaku, Eugene Cordero, Rafael Casal, Tara Strong, Kate Dickie, Liz Carr, Neil Ellice, alături de Jonathan Majors, Ke Huy Quan și Owen Wilson.

Justin Benson & Aaron Moorhead, Dan Deleeuw și Kasra Farahani regizează episoadele. Scenaristul principal este Eric Martin. Kevin Feige, Stephen Broussard, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Kevin R. Wright, Tom Hiddleston, Justin Benson & Aaron Moorhead, Eric Martin și Michael Waldron sunt producătorii executivi, iar Trevor Waterson este producător co-executiv.

“Loki 2” este disponibil în exclusivitate pe Disney+ începând cu 6 octombrie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava