Concert pascal
MOPAN Suceava

Producătorii de țigarete electronice care doresc să activeze pe piață ţigărilor electronice din România trebuie să aibă în vedere câteva aspecte importante de natură juridică pentru ca întreaga activitate să se desfășoare în condiții optime și cel mai important legale. Așadar, producătorii şi importatorii de ţigarete electronice şi de flacoane de reumplere în România notifică Ministerul Sănătăţii cu privire la orice astfel de produs pe care intenţionează să îl introducă pe piaţa ţigărilor electronice din România, iar în funcţie de categoria din care face parte, notificarea trebuie să conţină o serie de informații obligatorii. Din acest motiv, Societatea Românească de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații recomandă apelarea la serviciile unui avocat specializat în  drept corporativ, comercial, fuziuni și achiziții în România pentru a vă oferi servicii juridice la cele mai înalte standarde, având expertiză în consilierea companiilor care doresc să între pe piața ţigărilor electronice din România și care doresc să înțeleagă mai bine reglementările din România privind importul și vânzarea de produse vape în România.

Producătorii şi importatorii de ţigarete electronice şi de flacoane de reumplere în România trebuie să notifice Ministerul Sănătăţii cu privire la orice astfel de produs pe care intenţionează să îl introducă pe piaţa ţigărilor electronice din România. În funcţie de categoria de produse, respectiv dacă este vorba de o ţigaretă electronică sau de un flacon de reumplere, notificarea va conţine câteva informaţii, precum: denumirea şi informaţiile de contact ale producătorului de țigarete electronice, lista tuturor ingredientelor care alcătuiesc produsul şi a emisiilor rezultate în urmă utilizării acestuia, efectele acestora asupra sănătăţii consumatorilor de țigări electronice în România în urmă inhalării și declaraţia că producătorul şi importatorul de ţigarete electronice şi de flacoane de reumplere în România deţin responsabilitatea deplină pentru calitatea şi siguranţa produsului introdus pe piaţa ţigărilor electronice din România.

Totodată, țigaretele electronice şi flacoanele de reumplere trebuie să respecte o serie de cerințe la introducerea pe piaţa ţigărilor electronice din România, motiv pentru care un avocat specializat în  drept corporativ, comercial, fuziuni și achiziții în România va poate oferi asistență juridică de specialitate în întocmirea corespunzătoare a documentației necesare pentru importul și vânzarea de produse vape în România, precum și în verificarea atentă a ingredientelor și specificațiilor produselor din tutun în România care conțin nicotină pentru a corespunde cu reglementările în vigoare.

“Respectarea reglementărilor din sfera dreptului comercial este fundamentală pentru producătorii și importatorii de țigarete electronice în România, astfel încât îndrumările legale ale avocaților specializați sunt esențiale pentru succesul în această industrie”, afirmă Avocatul Coordonator Radu Pavel.

Producătorii şi importatorii de produse din tutun în România furnizează Comisiei Europene şi Ministerului Sănătăţii informaţiile solicitate în mod complet şi corect, în termenele stabilite, iar Societatea Românească de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații recomandă în acest sens că aceștia să apeleze cu încredere la echipa de avocați specializați în  drept corporativ, comercial, fuziuni și achiziții în România, întrucât produsele din tutun în România şi produsele conexe care nu sunt conforme nu pot fi introduse pe piaţa ţigărilor electronice din România.

Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații este una dintre societățile de avocatură de top din România, care furnizează servicii juridice de cea mai înaltă calitate. Printre clienții societății de avocatură se află companii multinaționale și autohtone de anvergură. În 2022, poveștile de succes ale societății de avocatură i-au adus recunoașterea internațională din partea celor mai prestigioase ghiduri și publicații internaționale de profil. Astfel, societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații s-a situat în acest an pe locul 3 în România în clasamentul firmelor de avocatură de business cu cea mai relevantă expertiză, realizat de publicația Legal 500. Societatea de avocatură este recunoscută la nivel internațional și de ghidul IFLR 1000 Financial and Coporate 2022. De asemenea, Pavel, Mărgărit și Asociații este singura societatea de avocatură din România recomandată de directorul internațional Global Law Experts din Londra în aria de practică Dispute Resolution. Toate informațiile relevante privind societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații, se regăsesc pe portalul www.avocatpavel.ro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Juridic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava