Concert pascal
MOPAN Suceava

Shakira și Pique nu mai formează un cuplu de mai bine de un an, iar acum fotbalistul a rupt tăcerea, explicând că oamenii nu știu nimic din ceea ce s-a întâmplat și, în plus, nu poate să iasă zilnic să infirme tot ce apare în presă, scrie adevărul.ro.

Prezent în emisiunea „El món a RAC1”, alături de Jordi Basté, Pique a vorbit despre separarea de Shakira, care a stârnit numeroase controverse, mai ales că el a fost acuzat de infidelitate.

„Dacă aș fi dat importanță la ceea ce se spune despre mine, acum aș fi fost închis într-un apartament sau m-aș fi aruncat de la etajul șase”, a spus fostul fotbalist, lăsând să se înțeleagă că toate informațiile despre el nu îl afectează deloc. „Singura modalitate să ieși viu din toate acestea este să nu le dai nicio importanță”, a mai adăugat el, potrivit as.com.

„Nu pot să ies în fiecare zi să neg lucruri care nu sunt reale. Nu vreau să vorbesc despre asta și nu voi vorbi despre asta, dar oamenii nu știu nici măcar 10% din ceea ce s-a întâmplat. Nici eu nu vreau, pentru că este ceva privat”, a mai spus el.

Sursa foto: Facebook

Află detalii, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/pique-replica-dura-pentru-shakira-fotbalistul-2315648.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava