Concert pascal
MOPAN Suceava

Shakira s-a alăturat distribuției din filmul Disney ´Zootropolis´, ea dând voce unei gazele și cântând în cadrul peliculei, scrie contactmusic.com.

Interpreta piesei ´She Wolf´, în vârstă de 38 de ani, a dezvăluit că va fi vocea unei gazele în pelicula Disney – care este programată să apară în luna martie a anului viitor – și, de asemenea, va interpreta un cântec intitulat ´Try Everything´, în acest film mult așteptat.

Anunțând această știre celor 34 de milioane de fani de pe Twitter, starul a scris: ˝Sunt încântată să anunț că voi interpreta rolul Gazelle în animația Disney ´Zootopia´. Voi cânta un cântec nou pentru această peliculă intitulat ´Try Everything´!˝

Filmul – care va fi cunoscut sub numele de ´Zootopia´ în afara granițelor Marii Britanii – va reimagina o lume în care oamenii nu au existat niciodată, alte vedete confirmându-și, de asemenea, prezența în pelicula animată, inclusiv Jason Bateman – care va da voce unei vulpi prietenoase – și actrița din ´Once Upon A Time´ Ginnifer Goodwin, care va avea rolul locotenentului Judy Hopps, potrivit sursei citate.

Acest proiect marchează o colaborare între regizorul ´Tangled´ Byron Howard, Rich Moore (care a regizat ´Wreck-It Ralph´ și ´The Simpsons´) și scenaristul ´All of Us´ Jared Bush, John Lasseter – care a creat ´Toy Story´ – fiind producătorul executiv.

Între timp, Disney plănuiește lansarea unei alte animații și a anunțat un nou film numit ´Gigantic´, bazat pe povestea ´Jack și vrejul de fasole´, la conferința D23 din weekend.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava