MOPAN Suceava

Sharon Osbourne cheştuieşte, potrivit ultimelor zvonuri apărute în presa de peste ocean, în jur de 282.000 de dolari pe an pentru a-şi plimba căţeii la calsa I. Vedeta în vârstă de 64 de ani este nevoită să zboare foarte des din cauza job-urilor sale, de jurat în show-ul ‘The X Factor’ – UK şi emisiunea ‘The Talk’ – US. Şi, pentru că este o mare iubitoare de câini, Sharon nu poate călători fără patrupedele sale preferate, Bella şi Rocky. Animăluţele se bucură de locuri la clasa I, biscuiţi speciali pentru căţei şi apă cu minerale.

Potrivit Daily Mail Online, Sharon Osbourne trece de regulile stricte ale companiilor aeriene, numindu-şi căţeluşii ‘animale pentru sprijin emoţional’. Pentru a primi această ‘etichetă’, câinii trebuie să obţină o scrisoare medicală de la un medic specialist, care să ateste că prezenţa lor în avion este necesară pentru binele ‘psihic şi emoţional’ al stăpânului.

O sursă apropiată vedetei de televiziune a spus, potrivit contactmusic.com: „Sharon adoră aceşti câini – sunt ca nişte nepoţi pentru ea. Are un program extraodinar de haotic şi, bineînţeles, este foarte obositor şi stresant pentru ea zburatul cu avionul. Bella şi Rocky îi dau senzaţia de confort şi siguranţă şi amândurora le place foarte mult să se afle la înălţime.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava