Concert pascal
MOPAN Suceava

Sharon Stone are 64 de ani, dar arată incredibil și pare să fi găsit elixirul tinereții veșnice. Actrița s-a fotografiat într-o ipostază în care nu multe doamne ar avea curajul să se afișeze și a distribuit imaginea pe contul personal de Instagram, notează click.ro. Aprecierile s-au ținut lanț! Pe bună dreptate!

Zilele trecute, Sharon Stone a distribuit fanilor un instantaneu mai mult decât îndrăzneț! Actrița s-a fotografiat în bikini de baie și cu un bolero pe umeri. Ce a atras atenția? Faptul că nu a purtat deloc sutien! Și nu doar asta! Ci că are un trup tonifiat și un abdomen plat.

Deși acum își iubește corpul, a existat o perioadă când Shrone Stone nu suporta nici să se privească în oglindă din cauza faptului că nu îi plăcea ce vedea. „Mi-a fost foarte greu să accept că trupul meu trece printr-o serie de transformări. A existat un moment în viața mea, în jurul vârstei de 40 de ani, când mă băgam în cadă cu o sticlă de vin, încuiam ușa și ziceam: nu ies de aici până nu învăț să îmi accept corpul așa cum e! Mă disperau ridurile, sânii care nu mai erau așa de fermi și mi se părea că am burtică”, povestea actrița, potrivit sursei citate.

Citește mai multe și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/sharon-stone-topless-la-64-de-ani-939403.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava