Concert pascal
MOPAN Suceava

Angelina Jolie este mama a șase copii, trei dintre ei adoptați și trei pe care îi are în urma relației cu actorul Brad Pitt. În ciuda programului extrem de ocupat, Angelina este o mamă foarte implicată și petrece mult timp alături de copii. Adesea participă împreună cu ei la evenimentele cinematografice din care face parte, notează click.ro.

Angelina Jolie este mama a șase copii de care este extrem de mândră. Fiul cel mare, Maddox, i-a moștenit pasiunea pentru cinematografie și se bucură de adolescență din plin. Angelina nu este o mamă severă și încurajează ca fiecare dintre cei șase copii să-și exprime liber personalitatea și preferințele. Astfel, Maddox a decis să se tatueze pe piept, iar Shiloh Jolie-Pitt a purtat ani întregi haine largi și tunsori scurte.

În ultima perioadă, adolescenta de 15 ani a fost surprinsă de mai multe ori pe stradă alături de celebra mamă, fie ajutând-o la cumpărături, fie pur și simplu plimbându-se. Este ușor de remarcat că Shiloh se află într-o fază de explorare a propriului stil vestimentar și a decis să acorde o șansă ținutelor mai feminine. Adolescenta poartă acum și fuste, nu doar pantaloni sau hanorace supradimensionate. Shiloh seamănă izbitor cu Angelina Jolie, având aceeași ochi pătrunzători, de nuanță deschisă și buze voluminoase, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/shiloh-jolie-pitt-din-ce-in-ce-mai-feminina-412919.html#gal=r9mvRjnbCY&gal_i=13&gal_fs=0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava