Concert pascal
MOPAN Suceava

Angajatul unei benzinării din Suceava a reclamat faptul că în noaptea de vineri spre sâmbătă, o persoană necunoscută a alimentat un autoturism cu combustibil şi a plecat fără să plătească contravaloarea.
Benzinăria este amplasată în Suceava, pe str. Traian Vuia, la intersecţia cu strada Calea Unirii. În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că în noaptea respectivă, la ora 2:55, în staţie a intrat un autoturism în care se aflau două persoane. Maşina a oprit în dreptul pompei de alimentare, iar pasagerul din dreapta şoferului a coborât şi a alimentat cu combustibil în valoare de 365 lei, refuzând ajutorul angajatului benzinăriei. După ce a terminat de alimentat, acesta s-a îndreptat spre clădirea în care se află casieria, dând impresia că intenţionează să plătească.
În momentul în care a ajuns în apropierea uşii de acces s-a întors brusc, a urcat în autoturism iar şoferul a demarat şi a părăsit staţia îndreptându-se pe strada Traian Vuia, spre cartierul Iţcani.
Cercetările sunt continuate de către poliţiştii suceveni sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului stabilit la 365 lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava