Concert pascal
MOPAN Suceava

Câţiva artişti de la noi, cu păr rar, au trecut pragul cabinetelor de chirurgie estetică pentru a-şi face implant de păr. S-au dus din timp, adică la sfârşitul anului trecut, iar acum deja încep să se vadă rezultatele, notează click.ro.

Fostul concurent de la „Puterea dragostei” şi „Survivor România”, Jador, a luat decizia de a face o schimbare de ordin fizic. Pentru că mai mulţi membri ai familiei s-au confruntat cu calviţia, manelistul a avut nevoie de ajutorul specialiştilor esteticieni şi intervenţia a avut loc în decembrie. El nu s-a limitat doar la podoaba capilară, ci a vrut să-şi facă şi o barbă de revistă, şi sprâncene negre şi pronunţate. Inspiraţia i-a venit şi de la „fratele” lui de scenă şi suferinţă în jungla dominicană, Culiţă Sterp, potrivit sursei citate.

Şi Nicolae Dică a apelat la acelaşi medic pe care l-a ales şi Culiţă, dr. Mihai Motora. Fostul jucător al echipei naţionale de fotbal, în vârstă de 41 de ani, a mers la clinica din Cluj, specializată în transplantul de păr, la recomandarea unor prieteni.

În anul 2014, Ştefan Stan şi-a făcut pentru prima dată implant de păr la o clinică din Bucureşti, însă rezultatul nu a fost cel la care îşi dorea să ajungă, mai scrie aceeași sursă.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/si-barbatii-din-showbiz-trec-pe-la-medicul-479936.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava