Concert pascal
MOPAN Suceava

În primul său interviu, acordat după nașterea lui Eric, băiețelul lui și al iubitei sale, Lauren Silverman, Simon Cowell a vorbit deschis despre ceea ce înseamnă să fii tată – și despre cum a reacționat atunci când a aflat că partenera sa de viață a intrat în travaliu, informează usmagazine.com. ”Telefonul a sunat la cinci și jumătate dimineața. Așa că a trebuia să luăm un avion, lucru pe care l-am și făcut și am ajuns acolo cu două ore mai devreme.”, a declarat Cowell într-un interviu acordat revistei Extra, potrivit sursei citate.

”L-am ținut în brațe la cinci minute după ce s-a născut. I-am și spus lui Lauren înainte: ‘Și dacă o să-mi placă câinii mai mult decât el?’, iar ea mi-a spus: ‘Vei fi bine.’ Iar apoi, după cinci minute după ce s-a născut, am reușit! M-am născut să fiu tată.”, a adăugat, mândru, Simon.

Simon Cowell si Lauren Silverman au devenit părinți pentru prima dată pe 14 februarie. Vedeta și-a numit fiul după tatăl său, care a murit în 1999 în urma unui infarct, la vârsta de 81 de ani.  ”M-am uitat la el, Eric, și m-am gândit la tatăl meu încontinuu, deci e un lucru foarte bun.”, a mai spus Cowell, potrivit usmagazine.com.  Totuși, este Simon Cowell pregătit pentru mai mulți copii: ”Nu prea cred! Ei bine, îi am pe Squiddly și Diddly (cei doi căței ai lui). Am avut un frate când eram mai tânăr, deci cred că ar fi frumos să am doi sau trei… doi.”, a încheiat Simon Cowell.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

UsMagazine.com
The Latest News, Photos and Video About the Celebrities You Care About!

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava