• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Scandalul glumelor cu iz rasist ale lui Ilie Năstaseare reverberații neașteptate. Indirect, Cabral a avut o reacție admirabilă. Prezentatorul show-ului ”Uite cine dansează!” a căzut el însuși victimă recent glumelor din același registru nesărat al Mihaelei Rădulescu, notează click.ro.

Scandalul a luat amploare la numai câteva zile după ce simpaticul Cabral a suportat în tăcere glumele nesărate ale partenerei sale de prezentare de la ”Uite cine dansează!”. Spre deosebire însă de Ilie Năstase, care a fost taxat imediat pentru rasism, Mihaela Rădulescu a avut parte de un tratament mult mai blând. Cabral a ales să nu-i dea replica vedetei care a afirmat nonșalantă în direct la Pro TV că „maimuțele au un ritual de împerechere. Cabral, n-are legătură cu tine”. În plus, puțini au criticat după emisiune acest derapaj al Mihaelei. Iulia Albu, interesată prin tradiție doar de ținutele vedetelor, a fost singura care a luat atitudine, potrivit sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/singura-reactie-lui-cabral-la-aluziile-rasiste-ale-mihaelei-radulescu-cata-decenta

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava