• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Situația muncitorului rămas prins sub un mal de pământ la Calafindești s-a înrăutățit. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, muncitorul și-a pierdut cunoștința. ”Misiunea este foarte dificilă din cauza faptului că malurile se surpă incontinuu fiind îmbibate de apă”, a spus Alin Găleată. Amintim că alți doi muncitori au fost prinși sub malul de pământ dar au fost scoși teferi de colgi și transportați la spital. Cei trei lucrau la săpat canalizarea în localitatea Calafindești. Pompierii militari intervin cu modulul multirisc și o autospecială iar la fața locului sunt o ambulanța SMURD și două SAJ.

Situația muncitorului rămas prins sub malul de pământ la Calafindești s-a înrăutățit, 7.9 out of 10 based on 18 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.9/10 (18 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava