Concert pascal
MOPAN Suceava

George B. Dumbravă, fost concurent în sezonul 6 al emisiunii “Chefi la cuţite” de la Antena 1, s-a descurcat de minune în celebra competiţie, însă iată că nu a rămas în România, unde are mii de fani, ci munceşte ca bucătar în Germania. I se spune Smiley, pentru că zâmbeşte mereu, dar şi că seamănă, din punct de vedere fizic, cu artistul de top, notează click.ro.

George B. Dumbravă (26 de ani), poreclit Smiley, pe care l-aţi văzut la cratiţă, în ediţia trecută a concursului gastronomic “Chefi la cuţite”, de la Antena 1, a povestit despre viaţa de după prezenţa pe micul ecran: “După emisiunea «Chefi la cuţite» viaţa mea s-a schimbat radical. Locuiam în Koln împreună cu familia şi în timpul concursului am întâlnit o fată, pe Alexandra Neagoie, fostă concurentă şi ea, în sezonul 6, şi am renunţat la tot pentru ea, fiind pe atunci cuplat cu o italiancă. Pot să zic că m-a uimit prin felul ei de a găti şi m-a cucerit cu un preparat de sushi senzaţional. Trebuia să facem nunta anul acesta, dar din păcate tatăl ei a murit cu câteva luni înainte. După cum ştim, în viaţă sunt multe necazuri, dar trebuie să trecem peste pentru a fi mai tari pe viitor.”, a spus el pentru Click!.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/smiley-de-la-chefi-la-cutite-revine-la-emisiune-ca-jurat-moticul-trist-pentru-care

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava