Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Marți seară, liniștea din tribul Taino este din nou tulburată. Foștii Războinici „sar la gâtul” lui Andrei Krișan, pe care îl acuză, în continuare, de trădare. Cea mai vocală dintre toți este Alexandra Porkolab, însă nici Robert Moscalu nu se lasă mai prejos, potrivit click.ro.

Jocul pentru imunitate de marți seară este câștigat de Robert Moscalu, care îl învinge pe Dan Ursa în semifinală și pe Bianca Patrichi în finală. Din nou posesor de colan de imunitate, Robert Moscalu profită de situație pentru a-și vărsa nervii pe cel pe care, mai ieri, l-a numit „orfan” și l-a jignit.

Supărat din cale afară, Robert Moscalu consideră că numai după plecarea lui Andrei Krișan va fi liniște printre foștii Războinici. Cu toate acestea, Alexandra Porkolab este cea care îl jignește pe Andrei Krișan, în momentul în care îl cheamă cu toții pentru a-l întreba de ce a preferat să se îndepărteze de ele și să se apropie de fostele Faimoase.

Alexandra Porkolab: Noi 3 nu mai avem așteptări. Tu cu Robert ai avut clinciuri dinainte să încep eu să spun că sunt dezamăgită de tine că ești de c***t și comportamentul tău a fost de c**** în ultimul timp. Ești un mincinos, frate!

Andrei Krișan a început să vorbească și să spună, doar că, din păcate, argumentele pe care le are se cam dau cap în cap.

Andrei Krișan: Cum poți tu să spui despre mine că sunt un om de c***t și că am un comportament de c***t, când noi nu am împărțit un cuvânt?

Citește mai multe pe: https://click.ro/primetime/soc-total-la-survivor-cel-mai-apreciat-concurent-2261273.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava