Concert pascal
MOPAN Suceava

S-au luat la bătaie la Survivor România! Se pare că participanților nu le-a fost de ajuns pumnii și picioarele împărțite pe teren, au adus acum violența și în taberele în care conviețuiesc. Cândva prieteni buni, Ada și DOC mai aveau puțin și săreau la bătaie după o discuție aprinsă, notează click.ro.

Starea de spirit în tabăra Faimoșilor era deja ridicată, totul începând de la o discuție despre accidentarea lui Mihai Zmărăndescu și care nu îl implica deloc pe DOC.

Vrând să îi spună tot ce are pe suflet, Ada s-a ridicat în picioare și s-a poziționat în fața lui: „DOC, oricum sunt mari șanse să pleci. De ce arunci cu c***t în mine? N-am aruncat niciodată în tine! Am stat în același pat! Îți țâțâie…! Ai venit să arunci cu noroi în toată lumea! Ești în sevraj! Toată lumea vorbește despre asta! Întreabă pe cine a venit de afară! Că toată lumea vorbește că ești în sevraj”.

Adresându-i mai multe injurii în timp ce se apropria și el de colega sa, faimosul a împins-o. Chiar dacă gestul a șocat-o, Ada a recunoscut că ea nu își dorea să se ajungă aici și dacă ar fi să plece acasă, ar vrea să facă asta împăcată cu toți colegii ei.

Violența fizică nu fost trecută cu vederea. Daniel Pavel a anunțat în consiliu că și Ada și DOC vor avea de ispășit o pedeapsă. Dacă nu se vor supune, urmările vor fi mult mai grave.

Citește mai multe pe: https://click.ro/primetime/s-au-luat-la-bataie-la-survivor-romania-ada-si-2250159.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava