Concert pascal
MOPAN Suceava

Vineri, în jurul orei 23:50, polițiștii Poliției Orașului Frasin, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare, control și supraveghere al traficului rutier pe raza orașului Frasin, pe DJ 177A, au procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire pentru control unui autoturism ce avea direcția de deplasare Stulpicani-Frasin. Conducătorul autoturismului nu s-a conformat, motiv pentru care polițiștii au procedat la urmărirea acestuia în trafic, având sitemul de avertizare sonor și vizibil în funcțiune. După parcurgerea distanței de aproximativ doi kilometri pe DJ 177A, spre Frasin, conducătorul s-a abătut de la DJ 177A, pe o stradă care se înfundă, momnent în care polițiștii au reușit să oprească vehiculul. În continuare, s-a procedat la legitimarea conducătorului auto, acesta fiind un bărbat de 34 ani, domiciliat în satul Stulpicani.

Echipajul de poliție a solicitat relații conducătorului auto cu privire la motivul pentru care șoferul nu a oprit la semnalul polițiștilor, fiind solicitate și documentele personale și ale autoturismului. Șoferul nu s-a conformat solicitării, a devenit recalcitrant și întrucât emana halenă alcoolică i s-a solicitat să fie testat cu aparatul etilotest. În continuare acesta a devenit mai agitat, motiv pentru care i s-a solicitat să-i însoțească la sediul poliției pentru clarificarea situației. Acesta a refuzat, motiv pentru care s-a procedat la imobilizarea și încătușarea acestuia și introducerea în autospeciala de poliție. Unul dintre pasagerii vehiculului condus de către bărbatul de 34 ani a avut și el o atitudine recalcitrantă, intenționând să intervină în momentul imobilizării conducătorului auto și întrucât nu s-a conformat, s-a procedat și la imobilizarea și încătușarea acestuia, ambii fiind conduși la sediul poliției.

La sediul subunității, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest marca DRAGER, care a indicat valoarea de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Secția de Urgență a Spitalului Gura-Humorului, unde a refuzat prelevarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările vor fi continuate de lucrătorii Poliției orașului Frasin, sub aspectul comiterii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, faptă prevăzută și pedepsită de art. 337 din Codul Penal și distrugere, faptă prevăzută și pedepsită de art. 253 alin. 1 din Codul Penal, urmând a se dispune măsurile procedurale prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului.

Urmărire în trafic între Stulpicani și Frasin pentru prinderea unui șofer băut. Bărbatul a fost încătușat, 8.4 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.4/10 (5 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava