Concert pascal
MOPAN Suceava

Anul 2023 a marcat un moment de cotitură pentru economia națională fiind realizate investiții nete de 38,3 miliarde de euro, cu 26% mai mult decât în 2022 și o dublare față de 2019, a anunțat secretarul general al organizației județene a PSD, subprefectul Ioan Cristian Șologon. ”Este rezultatul unei guvernări care pune accent pe dezvoltare și încredere în forțele proprii. Infrastructura, sănătatea, educația și multe alte sectoare vitale sunt prioritizate, demonstrând că România nu doar că atrage investiții, dar și le valorifică pentru a îmbunătăți standardul de viață”, a explicat Șologon. El a arătat că în următorii 5 ani sunt preconizate investiții publice de peste 150 de miliarde de euro ”o viziune îndrăzneață, un angajament puternic pentru viitorul nostru comun”. ”Cu un număr record de angajați și salarii în creștere, suntem pe drumul cel bun”, a menționat Șologon.

Totodată el a ținut să remarce și faptul că inflația este în scădere iar prețurile s-au stabilizat. ”Suntem pe drumul cel bun: după măsurile decisive de plafonare a prețurilor la energie și limitarea adaosurilor la alimente, inflația a coborât de la 7,4% în ianuarie la 7,2% în februarie. Făina, uleiul, mălaiul și alte alimente de bază sunt acum la prețuri mai mici sau stabilizate comparativ cu anul trecut. Facturile la energie și gaze nu mai cresc fiind o ușurare pentru toate buzunarele”, a mai spus Ioan Cristian Șologon.

Șologon: ”Guvernarea PSD,  record de investiții în 2023, inflație în scădere și prețuri stabilizate”, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava