Concert pascal
MOPAN Suceava

Șomuz Fălticeni a încheiat pregătirea de vară cu un bilanț de două victorii, trei remize și două înfrângeri în amicale. În ultimul test înainte de startul Ligii a III-a, trupa antrenată de Daniel Stoica și Florin Ailenei a fost învinsa pe terenul Ozanei Târgu Neamț, cu scorul de 0-2.

Cu această ocazie, gruparea fălticeneană a rulat întreg lotul de 19 jucători pe care va miza în turul viitoarei ediții de campionat a Ligii a III-a: Cătălin Pascal, Andrei Pascal – portari, Florin Chiseliță, Radu Marinescu, Franck Toukam, Ciprian Plăcintă, Christ Afalna, Ionel Zama, Wilfred Njindja, Eduard Julei, Andrei Mateciuc, Franck Tcassem, Alin Priboi, Alexandru Baciu, Alexandru Murărașu, Alexander Song, Paul Ionescu, Gabriel Iorga și Cosmin Topală – jucători de câmp.

Șomuz Fălticeni a înregistrat următoarele rezultate în cele șapte meciuri de pregătire disputate în perioada precompetițională: 3-2 cu LPS Suceava, 1-1 cu Amicii Bruxelles, 1-2 cu Ceahlăul Piatra Neamț, 2-2 si 1-1 cu Bucovina Rădăuți, 1-0 cu Șomuzul Preutești si 0-2 cu Ozana Târgu Neamț.

Echipa antrenată de Daniel Stoica și Florin Ailenei va debuta în noua ediție de campionat vineri, de la ora 18.00, pe terenul nou-promovatei CSM Bacău.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava