Concert pascal
MOPAN Suceava

Șomuz Fălticeni va începe pregătirile de iarnă sub comanda unui nou antrenor, în persoana lui Geo Stanca (37 de ani), care i-a luat locul lui Dan Dăscălescu, revenit la centrul de copii și juniori. Fostul mijlocaș de la FC Argeș va fi ajutat pe banca tehnică a grupării fălticenene de Iulian Darabă, din postura de director sportiv și de Bogdan Grosu, ultimul fiind posesor al licenței A.

Șomuz Fălticeni va aborda returul cu un lot schimbat aproape pe jumătate, în condițiile în care, în pauza de iarnă, au plecat de la echipă nu mai puțin de nouă jucători. Vasile Padovei, Ionuț Nechitoaia și Paul Ungureanu au încheiat cursurile școlii de jandarmi din Fălticeni și au plecat la subunitățile unde au fost repartizați, Adelin Arăpașu, Bogdan Melinte și Iulian Dotariu au fost rechemați la FC Botoșani, în vreme ce tinerii Cătălin Tacu, Alin Scutariu și Florin Negură au fost puși pe liber.

În schimb, gruparea fălticeneană și-ar putea completa lotul cu Damin (FC Botoșani II), Luchian (Zimbrul Siret), plus alți trei-patru jucători din Liga a IV-a suceveană. De asemenea, până la startul pregătirilor, programat pe data de 29 ianuarie, conducerea clubului a anunțat că va organiza un selecție care se adresează jucătorilor din Suceava, Neamț, Botoșani și Iași, cei interesați pot lua legatura cu Iulian Darabă, prin intermediul numărului de telefon 0745.125.989.

Până în acest moment, fălticenenii au perfectat două meciuri amicale, cu FC Botoșani II (3 februarie) și Foresta Suceava (16 februarie). Clasată la finalul turului pe locul 11 în clasamentul seriei întâi din Liga a III-a, Șomuz Fălticeni va relua campionatul pe data de 2 martie, la Focșani.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava