Șomuz Fălticeni nu se grăbește cu reunirea lotului, echipa antrenată de Daniel Stoica urmând să înceapă pregătirile pentru returul Ligii a III-a pe data de 27 ianuarie, după o vacanță de aproape doua luni de zile. Conducerea clubului fălticenean intenționează să păstreze întreg lotul de jucători cu care a terminat turul, inclusiv pe cei cinci camerunezi care au făcut sărbătorile de iarna în România.

“Intenția noastră este să păstrăm toți jucătorii pe care ne-am bazat în prima parte a campionatului, iar, dacă se poate, să ne mai întărim cu doi-trei jucători de valoare. Ideal ar fi să clarificăm această problemă până la startul pregătirilor de iarnă”, a declarat directorul sportiv al Somuzului, Iulian Darabă, care a precizat că gruparea fălticeneană a încheiat anul fără datorii financiare, nici către proprii jucători, nici către bugetul statului.

La jumătatea campionatului, Șomuz Fălticeni ocupă locul 9 în clasamentul seriei întâi a Ligii a III-a.
“Parcursul din tur este unul mulțumitor. Suntem în grafic, obiectivul din acest sezon fiind acela de a obține o clasare mai bună decât anul trecut, când am avut emoții în privința salvării de la retrogradare până în ultima etapă”, a adaugat directorul Iulian Darabă.

Șomuz Fălticeni va începe sezonul de primăvară pe data de 7 martie, cu un meci pe teren propriu în fața ultimei clasate în serie, CSM Bacău.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava