Concert pascal
MOPAN Suceava

Noul antrenor principal al echipei Șomuz Fălticeni, Geo Stanca, a fost prezentat la reunirea lotului grupării de Liga a III-a. La primul antrenament au participat o mulțime de jucători noi, majoritatea dintre ei foarte tineri, aflați la început de carieră, acest lucru în condițiile în care între tur și retur gruparea fălticeneană a pierdut nu mai puțin de opt fotbaliști.
Astfel, Vasile Padovei, Ionuț Nechitoaia și Paul Ungureanu au încheiat cursurile școlii de jandarmi din localitate și au plecat deja la subunitățile unde au fost repartizați. Alți trei jucători, este vorba de Bogdan Melinte, Adelin Arăpașu și Iulian Dohotaru, au fost rechemați la FC Botoșani, echipa de care aparțin, în vreme ce Tacu și Scutariu, care au evoluat foarte puțin în tur, au fost puși pe liber de conducerea clubului.

„21 de fotbaliști au fost prezenți la primul antrenament, care s-a desfășurat în sala <Gabriel Udișteanu>. Avem mai mulți tineri jucători în probe, o parte dintre aceștia provenind de la centrul de copii și juniori al celor de la FC Botoșani, grupare cu care ne aflăm în parteneriat. De asemenea, a revenit la echipă și experimentatul atacant Lucian Luchian, care în sezonul de toamnă a evoluat la Zimbru Siret. Mai sunt în vederile noastre și alți 3-4 jucători care activează la formații din Liga a IV-a suceveană. În privința pregătirii din intersezon, intenționăm să efectuăm măcar două antrenamente săptămânal, chiar dacă nu este ușor să adunăm jucătorii, deoarece majoritatea dintre ei sunt angrenați în câmpul muncii și provin din alte localități, ca Suceava, Botoșani sau Gura Humorului”, a declarat Eduard Lichtenstein, delegatul grupării fălticenene.

Până la această dată, fălticenenii au perfectat trei meciuri de pregătire, cu FC II Botoșani, partida urmând să se dispute pe data de 3 februarie, pe terenul sintetic de la Roman, cu LPS Suceava, pe 10 februarie, în deplasare, și cu Foresta, pe 16 februarie, la Suceava.

Pentru partea a doua a sezonului, gruparea antrenată de Geo Stanca se bazează pe sprijinul oferit de Primăria din Fălticeni, dar și pe continuarea colaborării cu o serie întreprinzători privați din oraș.

Returul Ligii a III-a va începe pe data de 2 martie, în prima etapă Șomuz urmând să evolueze în deplasare, pe terenul celor de la CSM Focșani.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava